WAAROM WIJ GÉÉN HOGERE RENDEMENTEN BELOVEN
MAAR MINDER RISICO EN MÉÉR ZEKERHEID

VERMOGENSGROEI

Vermogen moet groeien. Al is het alleen al om de inflatie bij te houden en de vermogens rendementheffing (VRH) van 1,2% te betalen. En omdat je zelf wilt kunnen beslissen wanneer je stopt met werken. Of minder wilt gaan werken. Vermogen om vroeger of later inkomen uit te krijgen.

Vermogen geeft je de rust om je geen zorgen te hoeven maken over de toekomst. Vermogen geeft bovendien de mogelijkheid om doelen en wensen te realiseren. Daar wil je niet te veel risico mee nemen. Je wilt je zeker geen zorgen maken over je vermogen.

Bij grote waardeschommelingen kunnen irrationele beslissingen de overhand nemen. Om dat te voorkomen kiezen wij altijd voor een behoudende strategie.

Wij streven een geleidelijke groei van uw vermogen na. Minder risico en meer zekerheid. Niet het hoogste rendement maar de hoogste zekerheid dat we het afgesproken rendement ook daadwerkelijk realiseren is ons doel.

Hoe gaat dit stap voor stap?

Inkomenscalculator

Bereken de hoogte van het door jou gewenste doelvermogen. Of het inkomen dat je straks nodig hebt wanneer je wilt stoppen met werken. Bepaal het risico dat je maximaal wilt lopen met je vermogen en de looptijd. Gebruik hiervoor de Rekentool (zie hieronder, of klik hier).

Vermogensgroei of inkomen

Wanneer je nu behoefte hebt aan een stabiele ontwikkeling van het vermogen of toch een (aanvullend) inkomen, helpen wij je graag. We helpen je graag bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden zodat je op basis van heldere feiten een goede beslissing kunt nemen over je toekomst;

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak om je situatie en mogelijkheden te inventariseren. Bespreek de zaken en doelen in het leven die voor jou belangrijk zijn;

“Eigenlijk geeft me dit weer de rust om me weer te concentreren op iets nieuws.
De rust die ik ergens zocht maar dat realiseerde ik mezelf niet”.

Lees meer

Weijerman rekentool

Welk inkomen per maand wilt u hebben?

 

Hoeveel jaar wilt u daarvan genieten?

 

Is dit uw enige bron van inkomsten?

Ja
Nee