WAAROM TOPSPORTERS NOG JAREN NA HET BEËINDIGEN VAN
HUN CARRIERE NOG ELK JAAR KUNNEN BLIJVEN SCOREN

TOPSPORT

Je bent nog jong na je topsportcarrière. Dan is een aanvullend inkomen uit je opgebouwde vermogen gewenst. Hoe zorg je ervoor dat je niet alles opmaakt? Je krijgt na je sportcarrière te maken met wederom een onzekere carrière.

Onzekerheid is je niet vreemd, maar een stukje financiële zekerheid is wel zo prettig. Want bij topsport gaat het om focus en inzet om je doelstelling te bereiken. Alles mag of moet daarvoor wijken. Daarna begint vaak de maatschappelijke carrière. Dan is het prettig om enige vorm van zekerheid te hebben, financiële zekerheid.

Bij het realiseren van inkomen uit je vermogen staan wij je graag bij. Voor jezelf is er dan tijd en ruimte om aan je tweede carrière te werken terwijl je inkomen realiseert uit het vermogen van je eigen prestaties. Blijven scoren, dat doen wij ook!

Hoe gaat dit stap voor stap?

Inkomenscalculator

Bereken de hoogte van het door jou gewenste (aanvullend) inkomen met de inkomenscalculator. (zie hieronder, of klik hier). Bepaal het risico dat je maximaal wilt lopen met je vermogen en de looptijd;

Vast inkomen

Wanneer er behoefte is aan een vast inkomen of aanvullend inkomen uit het vermogen, helpen wij je graag door inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn. Je beslist uiteindelijk samen met je adviseur aan de hand van een vragenlijst en je persoonlijke situatie wat voor jou de beste oplossing is.

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak om jouw situatie en mogelijkheden te inventariseren. Bespreek de punten en doelen in het leven die daarbij belangrijk zijn.

“Pas na mijn carrière werd ik bewuster van de toekomst en
dus ook van mijn pensioen. Tot dan toe was ik alleen maar
bezig met wat ik leuk vond”.

Lees verder

Weijerman rekentool

Welk inkomen per maand wilt u hebben?

 

Hoeveel jaar wilt u daarvan genieten?

 

Is dit uw enige bron van inkomsten?

Ja
Nee