‘HIJ SNURKTE VERSCHRIKKELIJK,

NA HAAR SCHEIDING LIGT ZIJ NERGENS MEER VAN WAKKER’

SCHEIDING

Bij een scheiding komt er veel op je af. Naast de emotionele achtbaan waar je in belandt, kom je voor veel vraagstukken te staan waar je een beslissing over moet nemen. Dan is het prettig dat je duidelijkheid en zekerheid hebt. Om te kunnen kiezen.

Wanneer je een beslissing kunt nemen op objectieve feiten, kun je niet alleen een scheiding sneller afwikkelen maar geeft dat ook rust in de toekomst. Je kunt zo snel mogelijk door met de rest van je leven.

We maken de mogelijkheden graag inzichtelijk voor je.

Welk vermogen heb je nodig om van te kunnen leven?

Wat zijn de risico’s van sparen en van beleggen?

Wat past wel en niet bij je?

Met echtscheidingen en de zaken die daarbij komen kijken hebben wij veel ervaring. Wij helpen je ook graag na je scheiding met het inzichtelijk maken en inrichten van je financiële situatie. Een stapje extra van onze kant maakt dat jij zorgeloos verder kunt.

Hoe gaat dit stap voor stap?

Inkomenscalculator

Bepaal zelf de hoogte van het door jou gewenste inkomen op basis van het risico dat je maximaal wilt lopen met je vermogen. Gebruik hiervoor de Rekentool (zie hieronder, of klik hier).

Vast inkomen

Wanneer je na je scheiding behoefte hebt aan een vast inkomen, aan afwikkeling van financiële zaken en een gesprekspartner, kun je op ons rekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak om je situatie en je mogelijkheden te inventariseren en bespreek de punten die belangrijk zijn voor je;

“Nu alles is afgewikkeld kan ik in ieder geval
weer verder met mijn eigen leven”.

Lees verder

Weijerman rekentool

Welk inkomen per maand wilt u hebben?

 

Hoeveel jaar wilt u daarvan genieten?

 

Is dit uw enige bron van inkomsten?

Ja
Nee