ER BESTAAT EEN VEILIGER VORM VAN BELEGGEN VOOR MENSEN
DIE MEER VERMOGEN WILLEN HALEN UIT HUN PENSIOEN

PENSIOEN

Ouder worden willen we allemaal. Gezond ouder worden. Zonder je zorgen te hoeven maken over inkomen. U kiest zelf wanneer u wilt stoppen met werken. Dat kan eerder zijn dan de pensioengerechtigde leeftijd. U kunt gedeeltelijk of helemaal stoppen met werken.
Daar wilt u toch zelf over kunnen beslissen?

Wanneer je zelf pensioen hebt opgebouwd, heeft u de vrijheid om zelf te beslissen wanneer en hoeveel inkomen of pensioen je wilt genieten. Misschien al wel op uw 50e. Zelf beslissen over de hoogte van je inkomen, én over de looptijd. Zelf beslissen of u wilt indexeren. De vrijheid om uw eigen doelen na te streven of uw kinderen te kunnen ondersteunen. U bent niet overgeleverd aan derden en u blijft onafhankelijk.

Door u inzicht te geven in de risico’s, en looptijd van het inkomen, hoef u zich minder zorgen te maken over de toekomst. Een beetje financiële zekerheid is wel zo prettig.

We helpen u ook graag met fiscaal vriendelijke oplossingen zoals met een lijfrente rekening. Een (geblokkeerde) rekening in de opbouw of uitkerende fase van uw pensioen. U kiest de looptijd (5, 10 of 20 jaar) en wij beleggen het voor u en regelen de uitkering. Zo blijft u flexibel in uw beleggingen en risicoprofiel en zit u niet jarenlang vast aan een vast product.

Wij maken alle mogelijkheden graag inzichtelijk voor u. Welk bedrag u maandelijks kunt onttrekken en voor hoe lang. Met behoud van uw vermogen. Of als het op mag.

Hoe gaat dit stap voor stap?

Inkomenscalculator

Bereken de hoogte van het door u gewenste (pensioen)inkomen, of het vermogen dat u nodig heeft wanneer u wilt stoppen met werken. Bepaal het risico dat u maximaal wilt lopen met uw vermogen. Gebruik hiervoor de Rekentool(zie hieronder, of klik hier).

Vast inkomen

Wanneer u behoefte heeft aan een vast inkomen en een gesprekspartner voor uw persoonlijke situatie, helpen wij graag. We helpen u verder met het inzichtelijk maken van de mogelijkheden zodat u op basis van heldere feiten een goede beslissing kunt nemen over uw toekomst.

Vrijblijvend een afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak om uw situatie en de mogelijkheden te inventariseren en bespreek de punten en doelen in het leven die voor u belangrijk zijn;

“Als het bij een pensioenfonds staat, gaat het ook naar 0 en dan kijk ik
er ook nooit naar. Nu dus ook niet.”.

Lees meer

Weijerman rekentool

Welk inkomen per maand wilt u hebben?

 

Hoeveel jaar wilt u daarvan genieten?

 

Is dit uw enige bron van inkomsten?

Ja
Nee