BEWINDVOERING, LETSELSCHADE, GOUDEN HANDDRUK

Bij bewindvoering, letselschade of een gouden handdruk staat een vast inkomen meestal centraal. Wanneer je geld mee krijgt bij ontslag en bij een uitkering als gevolg van letselschade heb je zelf deze verantwoordelijkheid. Het is dan prettig als er iemand mee kan kijken naar de beste oplossing. Want je moet er verstandig mee omgaan.

Bewindvoering over iemands financiële belangen is een verantwoordelijke taak. Het vermogen van de onder bewindgestelde dient zo goed mogelijk te worden beheerd. Beheerd om te kunnen voorzien in iemands levensonderhoud. Of om het vermogen in stand houden voor later.

De bewindvoerder geldt in de dient ervoor te zorgen dat de inkomsten van degene voor wie het bewind eerste plaats worden gebruikt voor zijn of haar verzorging. Dan is het prettig als er een vast inkomen komt uit het vermogen.

Met elkaar kunnen we de financiële doelen in kaart brengen. Een belangrijk deel van de verantwoordelijkheden van het beheer leg je bij ons neer. Dat is onze specialiteit en hiermee nemen we je een zorg uit handen. Wij houden je regelmatig op de hoogte en je hoeft alleen te controleren of de afspraken worden nagekomen. Wel zo eenvoudig.

Hoe gaat dit stap voor stap?

Inkomenscalculator

Bereken de hoogte van het door jou gewenste inkomen dat je nodig hebt. Bepaal het risico dat je maximaal wilt lopen met je vermogen en de looptijd. Gebruik hiervoor de Rekentool (zie hieronder, of klik hier).

Vast inkomen

Wanneer er behoefte is aan een vast inkomen uit het vermogen, helpen wij je graag. We maken inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn bij de verschillende risico’s;

Vrijblijvend een afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak om je situatie en je mogelijkheden te inventariseren. Bespreek de punten en doelen in het leven die daarbij belangrijk zijn.

Weijerman rekentool

Welk inkomen per maand wilt u hebben?

 

Hoeveel jaar wilt u daarvan genieten?

 

Is dit uw enige bron van inkomsten?

Ja
Nee