WAAROM ONZE VORM VAN BELEGGEN MEER EN MEER WORDT
GEZIEN ALS HET VORMEN VAN EEN VAST INKOMEN

(AANVULLEND) INKOMEN

Het salaris is meestal eerder op dan de maand.  Het comfort dat u zich kunt veroorloven met tijdelijk of aanvullend inkomen. Misschien ligt er een sabbatical in het verschiet of bent u “in between jobs”. Iedereen loopt zijn eigen levenspad. Dan kan vermogen zorgen voor een (aanvullend) inkomen.

Financiële zekerheid geeft je de mogelijkheid om beslissingen te nemen die je wilt, op het moment dat je dat wilt. Even een stap terug doen om opnieuw je eigen, nieuwe visie te bepalen. Of je geen zorgen hoeven te maken over een mogelijk ontslag. En soms is het gewoon lekker als je inkomen wordt aangevuld. Om net die extra dingen te kunnen doen.

Jij kunt zelf de hoogte van je inkomen bepalen. Je beslist wanneer dit ingaat en wanneer dit ophoudt. Je indexeert daarbij ook zelf je inkomen. Interen mag, maar hoeft niet.

Je kunt je vermogen door ons laten beheren en er een inkomen uit genieten. Elke maand wordt een bedrag naar je betaalrekening overgemaakt. Jouw vermogen rendeert terwijl je geniet van je inkomen.

Hoe gaat dit stap voor stap?

Inkomenscalculator

Bereken de hoogte van het door jou gewenste (aanvullend) inkomen met de inkomenscalculator. Bepaal het risico dat je maximaal wilt lopen met jouw vermogen en de looptijd. Gebruik hiervoor de Rekentool (zie hieronder, of klik hier).

Vast inkomen

Wanneer er behoefte is aan een vast inkomen of aanvullend inkomen uit het vermogen, helpen wij je graag door inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn. Je beslist uiteindelijk samen met je adviseur aan de hand van een vragenlijst en je persoonlijke situatie wat de beste oplossing is.

Vrijblijvend een afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak om je situatie en mogelijkheden te inventariseren. Bespreek de punten en doelen in het leven die daarbij belangrijk zijn;

“Ik kijk eigenlijk nooit meer naar de beleggingen.
Maandelijks € 2.500 erbij is wel lekker en het liefst zo
lang mogelijk. Op is op”

Lees verder

Weijerman rekentool

Welk inkomen per maand wilt u hebben?

 

Hoeveel jaar wilt u daarvan genieten?

 

Is dit uw enige bron van inkomsten?

Ja
Nee