WEIJERMAN VERMOGENSBEHEER

Als eerste beheerder in Nederland zijn wij met Weijerman gespecialiseerd in “inkomen uit vermogen”.
Onze kennis en ervaring willen we graag benutten in uw voordeel.

Door middel van een geavanceerd, ontwikkeld en verfijnd beleggingsbeleid, mede gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, genereren wij een hoge cashflow op jouw vermogen. Dit zorgt voor een stabiele ontwikkeling van een portefeuille en het biedt de mogelijkheid om maandelijks inkomen te realiseren.

Een nieuwe en pragmatische benadering van beleggen. Het hoogste rendement is daarbij niet het streven. De hoogst mogelijke zekerheid geven waarmee je je beoogde rendement ook daadwerkelijk bereikt, is ons doel. Onze benadering is zeer geschikt om inkomen te genereren of in te zetten om je vermogen geleidelijk te laten groeien.

Door het beperken van waardedalingen van een portefeuille worden beslissingen minder snel genomen op basis van emoties. Daardoor kan je je concentreren op de zaken die voor jou nu, en op de lange termijn belangrijk zijn.

We hebben jarenlange ervaring in de financiële wereld en in vermogensbeheer. We zijn gespecialiseerd in vermogensbeheer maar zijn ook graag klankbord voor andere financiële zaken.

Bart-9937WEBRES

Bart Weijerman is bedrijfsjurist en al ruim 25 jaar werkzaam in de financiële wereld. Eerst als jurist, daarna als beleggingsadviseur en de laatste 14 jaar als vermogensbeheerder waarvan 7 jaar zelfstandig. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij ING Bank, Effectenbank Stroeve en Rouws & Ceulen Vermogensbeheer.

Bart Weijerman

+31 (0)61 11 66 244
Steven-0056WEBRES

Steven is in 1997 begonnen als Financieel Adviseur bij de Rabobank. Na een aantal jaren als bestuurder bij Schraauwers Van den Hout & Partners, keerde hij terug in 2017 terug naar Rotterdam als directeur vermogensbeheer bij ER Capital Vermogensbeheer. Steven is vermogensbeheerder bij Weijerman Vermogensbeheer en mede directeur. Steven in een fanatieke zeiler en geboren en getogen Rotterdammer.

Steven van ’t Hof

+31 (0)6 22 60 88 75
Audrey-0019WEBRES

Audrey Wulff is verantwoordelijk voor de gehele administratie bij Meijers Weijerman. Ze is accuraat, jong van geest en hart, loyaal, zeer gemotiveerd en staat altijd open voor vernieuwingen. Met haar jarenlange ervaring op financieel / administratieve (meer dan 30 jaar) is een zeer waardevolle en betrouwbare medewerker.

Audrey Wulff

+31 (0)6 21 43 00 59
Hugo-9992WEBRES

Hugo Sauerland is beleggingsspecialist en al ruim 34 jaar werkzaam in de financiële wereld.
Als beleggingsadviseur, senior trader, Private Asset Manager en de laatste jaren als vermogensbeheerder. Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan bij Effectenbank Stroeve, Besthmen Vermogensbeheer, ING bank en Ambassador Vermogensbeheer.
Hugo heeft aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de postdoctorale opleiding tot beleggings- en financieel analist gevolgd en in 2002 afgerond.

Hugo Sauerland

+31 (0)6 55 87 15 30

Weijerman rekentool

Welk inkomen per maand wilt u hebben?

 

Hoeveel jaar wilt u daarvan genieten?

 

Is dit uw enige bron van inkomsten?

Ja
Nee