WEIJERMAN VERMOGENSBEHEER

Als eerste beheerder in Nederland zijn wij met Weijerman gespecialiseerd in “inkomen uit vermogen”.
Onze kennis en ervaring willen we graag benutten in uw voordeel.

Door middel van een geavanceerd, ontwikkeld en verfijnd beleggingsbeleid, mede gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, genereren wij een zeer hoge cashflow op jouw vermogen. Dit zorgt voor een stabiele ontwikkeling van een portefeuille en het biedt de mogelijkheid om maandelijks inkomen te realiseren.

Een nieuwe en pragmatische benadering van beleggen. Het hoogste rendement is daarbij niet het streven. De hoogst mogelijke zekerheid geven waarmee je je beoogde rendement ook daadwerkelijk bereikt is ons doel. Onze benadering is zeer geschikt om inkomen te genereren of in te zetten om je vermogen geleidelijk te laten groeien.

Door het beperken van waardedalingen van een portefeuille worden beslissingen minder snel genomen op basis van emoties. Daardoor kan je je concentreren op de zaken die voor jou nu, en op de lange termijn belangrijk zijn.

We hebben jarenlange ervaring in de financiële wereld en in vermogensbeheer. We zijn gespecialiseerd in vermogensbeheer maar zijn ook graag klankbord voor andere financiële zaken.

Bart Weijerman is bedrijfsjurist en al bijna 20 jaar werkzaam in de financiële wereld. Eerst als jurist, daarna als beleggingsadviseur en de laatste 14 jaar als vermogensbeheerder waarvan 7 jaar zelfstandig. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij ING Bank, Effectenbank Stroeve en Rouws & Ceulen Vermogensbeheer.

Bart Weijerman

+31 (0)61 11 66 244

Weijerman rekentool

Welk inkomen per maand wilt u hebben?

 

Hoeveel jaar wilt u daarvan genieten?

 

Is dit uw enige bron van inkomsten?

Ja
Nee